Stöd oss

För dig som vill hjälpa till
Är du intresserad av att hjälpa till genom att vara aktiv i vår lokalförening? Det finns många olika saker vi behöver hjälp med. Du skulle kunna bidraga med att vara jourhem, leta sponsorer, vara representant på mässor eller tillställningar, sköta administrativt arbete eller skjutsa djur till och från jourhem. Du är varmt välkommen att kontakta oss på voovmalmo@gmail.com om du vill veta mer. Desto fler som vill hjälpa till, desto mer kan vi göra!

Vill du hjälpa oss men inte har tid?
Ett annat alternativ för privatpersoner och organisationer som vill stödja VOOV Malmö / Skåne är att bli stödmedlem eller betalande medlem.

Att bli stödmedlem är öppet för alla intresserade och det är idag gratis. Du kan också välja att bli betalande medlem för att stödja lite extra. Betalande medlemskap är 150kr/året oavsett när på året man går med. Pengarna kommer oavkortat att gå till driften av verksamheten så vi kan hjälpa så många som möjligt. Vi som arbetar med föreningen arbetar 100% ideellt och får ingen ersättning för vårt arbete.

Som gratis stödmedlem har man inte rösträtt på årsmöten, men det har de betalande medlemmarna. Skicka namn, adress och telefonnummer via voovmalmo@gmail.com och berätta om du vill bli stödmedlem eller betalande medlem. Även om det fortfarande är gratis att vara stödmedlem så tar vi tacksamt emot gåvor.Välkommen!

Vi tar gärna emot ditt bidrag på bankgiro(nytt bankgiro): 5406- 7921 eller via Swish (Nytt nummer!!!!) på nummer 123-246 55 65

 Pengarna går oavkortat till VOOV Malmö / Skånes arbete för människor och djur i behov.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s